Zoeken
Op deze pagina stellen de MR leden zich voor:

De MR bestaat uit 3 ouders en 3 leerkrachten::

Oudergeleding:
Bas van Dijke (voorzitter)
Dennis Kurvers
Marjoke Verschelling
 
Teamgeleding:
Eveline Prins (penningmeester)
Yvonne Tolsma (secretaris)
Jan Verboom

 
Bas van Dijke
Mijn naam is Bas van Dijke, getrouwd met Heidi en vader van twee kinderen. Onze zoon Hidde zit sinds ruim twee jaar op de Willem van Oranje en onze dochter Leanne zal in januari beginnen. In het dagelijks leven werk ik bij een bedrijf waar ik me vooral bezig hou met het aansturen en trainen van een groep engineers.
Als ik actief wil zijn voor de Willem van Oranje, doe ik dat het liefst door mee te denken over allerlei zaken die direct of indirect met de kinderen te maken hebben. Vandaar dat ik me heb aangemeld voor de MR, en ik hoop dat mijn inzet een een waardevolle bijdrage zal zijn voor de kinderen van de WvO!
 
Dennis Kurvers
Ik ben Dennis Kurvers vader van Jorja uit klas 3/4 en ben sinds ca. 1.5 jaar lid van de MR.
De reden dat ik in de MR ben gegaan is omdat ik graag mijn bijdrage wil leveren aan het streven naar een zon prettige en veilig mogelijke leefomgeving op school waarbij de harmonie tussen ouders, leerlingen en leerkrachten zo optimaal mogelijk moet zijn.

Marjoke Verschelling
Als moeder van Carlijn in groep 3 en Felien in groep 1/2b draag ik via de MR graag mijn steentje bij aan het reilen en zeilen op de WvO. Ik vind het boeiend om samen met andere ouders en de leerkrachten door te denken over wat er op school speelt en zo te zoeken naar het beste voor leerlingen en leerkrachten. Spreekt je n van ons aan als je ideen of opmerkingen hebt?

Eveline Prins
Mijn naam is Eveline Prins. Ik woon samen met Klaas-Jan in Vleuten. We hebben een dochter van 3 jaar en een zoon van 1 jaar.
Ik werk sinds 2010 met heel veel plezier op de Willem van Oranjeschool.  Dit schooljaar werk ik in groep 4 op woensdag, donderdag en vrijdag.
Ik geniet enorm van het lesgeven en het werken met kinderen. Daarnaast ben ik inmiddels toe aan een extra uitdaging; zoals mij bezig houden met en meedenken over het beleid van de school. Ik hoop hiermee een goede bijdrage aan de school te kunnen leveren. Dit wordt mijn eerste jaar als teamlid in de MR.

Yvonne Tolsma
Mijn naam is Yvonne Tolsma. Ik ben getrouwd met Minze en samen met twee katten wonen wij in Nieuwegein. In ben dit schooljaar vijf dagen per week te vinden in groep 7.
Dit is het eerste jaar dat ik in de MR zit. Naast het werken met de kinderen, vind ik het het een uitdaging om bezig te houden met het beleid van de school en de stichting. Binnen de MR heb ik de taak als secretaris.
 
 Jan Verboom
Mijn naam is Jan Verboom.  Ik ben al ruim 33 jaar met veel plezier werkzaam op de Willem van Oranje. Ben erg gelukkig met een lieve vrouw, 2 kinderen met partner n 2 schatten van kleinkinderen!
Ik ben lid van onze MR als teamlid. Ik vind het leuk om, behalve met kinderen in de klas te werken, ook bezig te zijn met het beleid van school en onderwijs. In de MR wil ik met name de belangen van het team behartigen. Door mee te doen en mee te denken in de MR is dat mogelijk.