Zoeken

Welkom bij groep 1-2 B met juf Natasja
 
Via deze site willen we u graag mee laten kijken en lezen over wat wij allemaal doen in de klas.
Veel lees en kijk plezier!


 
 
Kleuterfeest aug 2017. Klik hier voor meer foto's van het Kleuterfeest 2017 
Wat was het weer gezellig. Verklede kinderen, droog weer en een fantastische groep 8 die ons geholpen heeft.
Eerst met z'n allen spelletjes gedaan op het plein. Daarna hebben de kleuters in de klas een eierkoek versierd met slagroom en snoepjes. Even lekker zelf spelen en dan tussen de middag nog patatjes met tomaatjes, komkommer en appeltjes.
Kijk en geniet van de foto's.
 Schooljaar 2016-2017

 
Wat was het gezellig!!
Bedankt groep 8 voor jullie hulp.
 
Schooljaar 2015-2016Sinterklaas
Vrijdag 4 december heeft Sinterklaas met zijn pieten een bezoekje gebracht aan onze school. Juf Evelien had Sinterklaas en zijn pieten terug op de post gedaan naar Spanje. Zij wilde dit jaar Sinterklaas spelen. Gelukkig heeft de pakketjesbezorger Sinterklaas met zijn pieten toch op school bezorgd. In de hal hebben we Sinterklaas welkom geheten en liedjes gezongen. Piet liet de steen zien die we op het plein gevonden hadden en op de post hadden naar het pietenhuis. Sinterklaas heeft ook nog een bezoekje gebracht aan onze klas. We hadden voor piet een "fop" stoel gemaakt. Hij zakte er zomaar doorheen, haha.. Sinterklaas wist te vertellen dat er twee kinderen grote zus waren geworden. Ook vindt hij ons heel knap; we kunnen goed werken, tekenen, knutselen, bouwen en zingen. We kregen van de pieten pepernoten en een leuk cadeautje. De meisjes waren heel blij met hun danslint en de jongens met hun verrekijker. We hebben ook nog cadeautjes gekregen voor in de klas; memo van Pompom, een Frozen puzzel en magic sand. Kortom: het was een SUPER gezellige ochtend en we zijn enorm verwend!Appelmoes
Als afsluiting van het thema "herfst" hebben we samen met de moeder van Moos appelmoes gemaakt.Schoolontbijt
Dinsdagochtend 10 november deden we als school mee aan het nationaal schoolontbijt. We hebben met elkaar genoten van een heerlijk, gezond en verantwoord ontbijt.Bezoek brandweerkazerne
Als afsluiting van het thema "de brandweer" hebben we een bezoek gebracht aan de brandweerkazerne.
We hebben gehoord wat brandweermannen allemaal doen, ze doen namelijk meer dan alleen een brand blussen, zoals dieren redden/ duiken.
De brandweerman heeft ons laten zien welke kleding ze dragen en hoe ze dit snel aan kunnen trekken. Ook mochten de kinderen in de brandweerauto's zitten. We kregen uitleg over wat er allemaal in een brandweerauto zit en hoe dit werkt.
Tenslotte mochten de kinderen buiten ook nog, als een echte brandweerman, met de brandslang water spuiten. En wat klinkt de sirene hard...
De kinderen hebben erg genoten!!Op bezoek bij Gijs de gaai
Afgelopen maandag zijn we naar het Brediusbos geweest. Wat was het gezellig! We hebben daar verschillende opdrachten uitgevoerd. De kinderen hebben hazelnoten, eikels, beukennootjes, bladeren, veren en kriebelbeestjes gezocht. Ook hebben ze een toastje met rozenbotteljam mogen proeven. En de kinderen hebben met elkaar een vogelsnoer gemaakt voor in een boom op het schoolplein. Wat zullen de vogels hier blij mee zijn!Kleuterfeest 2015: Thema beroepen. 
Klik hier voor meer foto's van het kleuterfeest
We hadden de school voor ons alleen omdat de andere kinderen op schoolreis waren. En wat was dat leuk!!
In de kleuterlokalen waren spelletje als stoelendans, vingerverven, memory, enz. En in de hal en het speellokaal waren spellen als ra ra welk beroep heb ik, als een ober met een dienblad met glazen lopen, als archeoloog op zoek naar de (snoepjes)schat en als politieman een moeilijk parcours lopen. 
We hadden hulp van de kinderen van groep 8 die de groepjes begeleidden. Super goed gedaan!
Tussen de middag lekker patatjes gegeten met een heerlijke fruit/groente versnapering ("juf, wanneer mag ik nou van die lekker schaal snoepen" aldus een meisje wat haar patatjes zat te eten en de schaal met druifjes, komkommer, tomaatjes en appelstukjes zag)
Al met al een heerlijk feest!
 
 
 

Schooljaar 2016-2017
 

KIeuterfeest 2016 met als thema: "indianen"